Over ons

Bekijk het verhaal van Edelmetaalhandel en Juwelier Elja

Meer dan 15 jaar kwaliteit, deskundigheid en service.

Juwelier en edelmetaalhandel Elja in Emmen is al meer dan vijftien jaar een klasse apart. Wij staan voor de mooiste sieraden, de beste service en tevens de hoogste prijs voor uw edelmetaal. Door onze kwaliteit, deskundigheid en service hebben wij al vele klanten geholpen.

Juwelier & Edelmetaalhandel Elja in Emmen

Edelmetaalhandel

Bij ons zit u letterlijk en figuurlijk het dichtste bij het vuur. Door onze eigen smelterij en professionele analyse-apparatuur kunnen wij u de hoogste vergoeding bieden voor uw edelmetaal. U kunt met uw materiaal gerust naar onze winkel aan de Wolfsbergenweg in Emmen komen. Het materiaal wordt gesmolten en geanalyseerd, en vervolgens brengen wij direct een offerte uit. Indien u akkoord gaat met onze offerte, betalen wij contant of per bank deze waarde uit. Bekijk alle informatie via onze Edelmetaalhandel pagina.

Juwelierszaak

Bij onze winkel aan de Wolfsbergenweg in Emmen kunt u de mooiste sieraden en juwelen aanschaffen. Ook kopen wij dagelijks (kapotte) sieraden in. Onze meest populaire producten zijn ook wel oorhangers, colliers, ringen, trouwringen, armbanden en diamant. Kom gerust eens langs in onze winkel en ervaar onze service. U bent van harte welkom en wij zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat. Ga direct naar onze Juwelier-pagina voor meer informatie.

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Voor het bezoeken van onze juwelierszaak of het verkopen van edelmetaal bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag verder. Bezoek gerust onze vestiging in Emmen. Wij zorgen voor een kop koffie en passende service. Vertrouw op ons zoals vele klanten al jarenlang doen.

Juwelier in Emmen 6

Contactgegevens

Juwelier Elja V.O.F.
Wolfsbergenweg 50
7822 AW Emmen
T: 0591 644686
M: 06 23149109
M: 06 22778831

Copyright 2022 - Juwelier Elja V.O.F. | Powered by Clicksa.nl Reclamebureau