Juwelierszaak

U bent welkom in onze juwelierszaak aan de Wolfsbergenweg

Juwelier Elja in Emmen, Drenthe.

Juwelier Elja is specialist in juwelen en sieraden. Door ruim vijftien jaar ervaring weten wij precies wat het beste is voor de klant. Kom daarom vrijblijvend naar onze juwelierszaak aan de Wolfsbergenweg in Emmen. Onze specialisten zullen u vakkundig helpen. Bij ons zijn de meest populaire producten:

  • (Trouw)ringen
  • (Oor)hangers
  • Colliers
  • Armbanden
  • Broches
  • Manchetknopen
  • Diamant

Juwelen op maat en reparatie

Naast bestaande sieraden en juwelen kunnen wij u ook ondersteunen in het verkrijgen van op maat gemaakte artikelen. Zowel in onze juwelierszaak als digitaal kunnen wij uw wensen en eisen vaststellen en een passende oplossing bieden. Wij doen er alles aan zodat u kunt genieten van een uniek en stijlvol resultaat.

Verder kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor reparatie van een juweel of sieraad. Door onze expertise kunnen wij uw artikel volledig herstellen naar originele staat. Onze specialisten zijn betrokken en persoonlijk, en realiseren een reparatie voor een passend budget. 

Uw juwelen of sieraden verkopen

Bij Juwelier Elja kunt u ook uw juwelen, sieraden of edelmetaal verkopen tegen de hoogste netto vergoeding. Wij kopen alle artikelen die gemaakt zijn van edelmetaal zoals goud en zilver. Daarnaast kopen wij ook uw goud-, zilver-, platina- en palladiumbaren voor de beste prijs.

 

Weet u niet zeker of uw sieraden van edelmetaal zijn? Neem dan contact met ons op en kom gerust langs in onze winkel. Wij bekijken vrijblijvend of uw materiaal bestaat uit edelmetaal, en doen uiteraard het beste bod. Bekijk voor meer informatie onze Edelmetaalhandel pagina.

Meer dan 15 jaar kwaliteit, deskundigheid en service.

Juwelier en edelmetaalhandel Elja in Emmen is al meer dan vijftien jaar een klasse apart. Wij staan voor de mooiste sieraden, de beste service en tevens de hoogste prijs voor uw edelmetaal. Door onze kwaliteit, deskundigheid en service hebben wij al vele klanten geholpen.

Juwelier & Edelmetaalhandel Elja in Emmen

Producten impressie

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Voor de mooiste sieraden en juwelen, maar ook edelmetaalhandel kunt u direct contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Of bezoek gerust onze vestiging in Emmen. Wij zorgen voor een kop koffie en passende service. Vertrouw op ons zoals vele klanten al jarenlang doen.

Juwelier in Emmen 6

Contactgegevens

Juwelier Elja V.O.F.
Wolfsbergenweg 50
7822 AW Emmen
T: 0591 644686
M: 06 23149109
M: 06 22778831

Copyright 2022 - Juwelier Elja V.O.F. | Powered by Clicksa.nl Reclamebureau