Edelmetaalhandel

Direct goud of zilver verkopen

Edelmetaalhandel in Emmen, Drenthe

Edelmetaalhandel zoals het verkopen van goud en zilver in Emmen doen wij al meer dan vijftien jaar. Bij ons kunt u direct uw goud en zilver verkopen tegen de hoogste netto vergoeding. Wij kopen dagelijks edelmetaal in de vorm van:

  • Oude gouden of zilveren ringen
  • Gouden of zilveren kettingen en colliers
  • Gouden of zilveren munten (per stuk en ook verzamelingen)
  • Gouden en zilveren penningen en horloges
  • Goud- en zilverbaren in diverse formaten en gewichten
  • Industrieel goud en zilver (bijvoorbeeld in de vorm van computerchips)
  • Restpartijen en faillissementspartijen
  • Tafelzilver en servies
  • Exclusieve merksieraden
  • Dentaal goud

Onze werkwijze

Onze werkwijze is uniek. Omdat wij beschikken over onze eigen smelterij en professionele analyse-apparatuur kunnen wij u de beste voorwaarden bieden bij het verkopen van uw edelmetaal. Allereerst kunt u uw edelmetaal bij ons aanmelden (telefonisch of per e-mail). Hierna zullen wij uw materiaal smelten en analyseren.

Vervolgens kunnen wij, aan de hand van de waarden uit de analyse een waardebepaling uitvoeren. Na deze waardebepaling brengen wij direct een vrijblijvende offerte uit met het beste bod voor uw goud, zilver, platinum of palladium. Indien u akkoord gaat met deze offerte, kunnen wij u direct per bank of contant uitbetalen. 

Bij Edelmetaalhandel en Juwelier Elja betekent het verkopen van uw edelmetaal een voorspoedig proces waarbij u binnen een aantal werkdagen direct de waarde van uw edelmetaal ontvangt op de door u gewenste manier

Koersen op basis van Kitco

Edelmetaalhandel en Juwelier Elja baseert de dagprijs van goud en zilver op de real-time marktinformatie van Kitco. Kitco is toonaangevend in de handel in edelmetalen. U krijgt bij ons dus altijd de hoogste prijs. U kunt met de onderstaande button direct deze koersen bekijken én onze vergoedingsrichtlijn zien voor zowel goud als zilver.

Goud verkopen in Emmen

U kunt te allen tijde langskomen bij ons in Emmen, Drenthe, om uw goud te verkopen. Hierbij kunt u met ons zaken doen in een vertrouwde omgeving aan de Wolfsbergenweg. Aan de hand van het bovenstaande proces doen wij direct het beste bod voor uw goud. Indien u akkoord gaat met onze offerte, kunnen wij vervolgens de betaling met u in orde maken.

Zilver verkopen in Emmen

Naast goud kunt u ook zilver verkopen. Wij kopen vele verschillende vormen die wij bovenstaand hebben genoteerd. Kom vrijblijvend eens langs bij onze vestiging aan de Wolfsbergenweg. Wij geven u de hoogste netto vergoeding en doen graag zaken. 

Andere edelmetalen verkopen aan Elja

Goud en zilver zijn niet de enige edelmetalen die bestaan. Wij kopen alle edelmetalen in verschillende vormen. Zo ook platinum en palladium. Indien u niet zeker weet of uw materiaal edelmetaal is, neem dan contact op via de onderstaande button. Onze specialisten helpen u graag verder.

Zoekt u de mooiste sieraden en juwelen?

Bekijk dan eens onze juwelierspagina. Naast het feit dat wij edelmetaal kopen en verkopen, hebben wij ook een eigen winkel waar wij de mooiste sieraden en juwelen verkopen. Ook hier geldt de service die u van ons gewend bent.

Meer dan 15 jaar kwaliteit, deskundigheid en service.

Juwelier en edelmetaalhandel Elja in Emmen is al meer dan vijftien jaar een klasse apart. Wij staan voor de mooiste sieraden, de beste service en tevens de hoogste prijs voor uw edelmetaal. Door onze kwaliteit, deskundigheid en service hebben wij al vele klanten geholpen.

Juwelier & Edelmetaalhandel Elja in Emmen

Edelmetaalhandel in Emmen

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Voor het verkopen van goud, zilver of andere edelmetalen in Emmen kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Of bezoek gerust onze vestiging in Emmen. Wij zorgen voor een kop koffie en passende service. Vertrouw op ons zoals vele klanten al jarenlang doen.

Goud en Zilver verkopen in Emmen 4

Contactgegevens

Juwelier Elja V.O.F.
Wolfsbergenweg 50
7822 AW Emmen
T: 0591 644686
M: 06 23149109
M: 06 22778831

Copyright 2022 - Juwelier Elja V.O.F. | Powered by Clicksa.nl Reclamebureau